UITNODIGING: SAMEN WANDELEN

Geachte Heer/Mevrouw,

Kompas nodigt u uit om weer samen te gaan wandelen. op
zaterdag 5 oktober, aanvang 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur

We doen dit als leden van Kompas nu ook samen met de kinderen van Scouting Nazareth. We verzamelen bij het scoutinggebouw in Nazareth. Hier zullen we ook een drankje en een hapje nuttigen voor, tijdens en na afloop. Het moet een gezellige en interactieve samenkomst worden.

We houden rekening met ieders mogelijkheden en beperkingen. Naast het gewone wandelen, vinden de kinderen het ook leuk om onderweg samen met u enkele opdrachten uit te voeren.

 

Laat u verrassen.

Integratie en inclusie is leuk en inspirerend voor iedereen!!!

 

Indien u mee wilt, laat dit dan voor 27 september weten. We zullen u dan meer informatie geven over het adres etc. Ook voor vragen rondom vervoer etc. kunt u contact opnemen.

 

Namens Kompas,

Peter Vrehen, voorzitter Kompas                                                      

                                                                                                                     

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar het secretariaat van Kompas.

* Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Scouting Nazareth,
studenten van opleiding ergotherapie Zuyd Hogeschool en van Leeuwenborgh opleidingen.

Samen wandelen

Gezellig samen wandelen

Een van de gezellige activiteiten van Stichting Kompas is het samen wandelen. Dit jaar hebben we veel pech gehad met het weer, waardoor een aantal wandelingen niet door konden gaan. Maar niet getreurd, Kompas zal ook in 2013 weer een aantal wandelingen gaan uitzetten. Misschien ten overvloede, maar alle wandelingen zijn rolstoel/scootmobiel toegankelijk. Daarnaast is er tijdens elke wandeling de mogelijkheid tot een aangepaste sanitaire stop. Ook is er een gezamenlijke picknick.

De gemiddelde lengte van de wandelingen zal ook volgend jaar ongeveer 10 kilometer zijn. Dagen, data en tijden zullen opnieuw worden vastgesteld. Zodra deze gegevens bekend zijn, zijn zij zowel in de nieuwsbrief, als ook op deze website te vinden.

Wij hopen U ook het komende jaar weer bij de wandelingen te zien met hopelijk beter weer!

 

Samen wandelen

Bijlagen:
Bewaar het bestand Wandelgids SKN 220509.pdfWandelgids SKN 220509.pdf[ ]???2135 kB

Samen wandelen

15 wandelingen voor met en zonder een beperking.

De Stichting Kompas Nederland heeft een handzame gids, met daarin 15 mooie wandelingen, voor mensen met en mensen zonder beperking. Zij kunnen nu samen of alleen, op ontdekkingstocht door het prachtige, ons omringende landschap in Nederlands en Belgisch Limburg.

Dit boekje is uiteraard niet tot stand gekomen zonder de belangeloze inzet van tal van medewerkers en vrijwilligers.

Dit boekje is te koop voor € 5,00 op ons kantoor, en voor € 7,50 per post.

Samen wandelen