Gearchiveerde artikelen van de Stichting Kompas Nederland

Filter
 • Be Different Festival, met veel muziek, dans, etc. 26 mei 2015 in het Frontenpark Maastricht

  Zie bijlage

 • Maastrichtse Volkspartij doet verzoek ter vernietiging aan de Kroon WMO

  Lees de bijlage

 • Gezellige cultuurmiddag woensdag 7 augustus 2013 in Meerssen

  UITNODIGING VOOR DEELNAME AAN EEN GEZELLIGE CULTUURMIDDAG
  WOENSDAG 7 AUGUSTUS 2013 VAN 13.00 UUR TOT 17.00 UUR.


                                        
  Beste leden van Stichting Gehandicapten Organisatie Meerssen en Stichting Kompas Nederland

  Vorig jaar heeft de eerste editie plaatsgevonden van het Cultuurevenement ‘Meerssen in de ban van…’. Gezien de enorme belangstelling in 2012 zal het cultuurevenement dit jaar een vervolg krijgen. Van 24 augustus t/m 15 september 2013 vindt de tweede editie van het Cultuurevenement plaats. Dit jaar is Meerssen in de ban van ... Meerssen in de ban van ...

  Meerssens Talent!

  Meerssens Talent! Tijdens het drie weken durende evenement kunt u in de weekeinden weer genieten van exposities en activiteiten op enkele schitterende erfgoedlocaties in de gemeente Meerssen. Het evenement heeft ook dit jaar weer een aantal thema’s, namelijk: papier, beeldende kunstenaars tweedimensionaal, architectuur & literatuur en muziek.

  Gevarieerd programma.

  Rondom de thema’s wordt een gevarieerd programma met activiteiten samengesteld. In de weekeinden van 24 augustus t/m 15 september 2013 is de gemeente Meerssen opnieuw the place to be voor grote aantallen cultuurliefhebbers van binnen en buiten onze gemeente.
  Ook dit jaar wordt de rode draad gevormd door gratis toegankelijke exposities op prachtige locaties. Tijdens het evenement worden o.a. de volgende locaties opengesteld voor publiek: De sfeervolle kapel van klooster Overbunde in Bunde, het prachtige landgoed Vliek in Ulestraten, de rustieke Villa Weert en de hal van Meerssen Papier in de buurtschap Weert, het historische Kasteel Geulle en de Proosdijschuur en het Proosdijpark in hartje Meerssen. Er is tevens een expositie met werk van mensen met een beperking bij Exposie Meerssen. Het volledige programma kunt u vinden op de website van de gemeente

  ...
 • Alliance Francaise Maastricht Dinsdag 1 mei 2013

  P E R S B E R I C H T

  ALLIANCE FRANCAISE MAASTRICHT EN STICHTING KOMPAS NEDERLAND, KUNST VAN HET KIJKEN, ORGANISEREN EEN KUNSTMARKT OP HET  KOMMELPLEIN TE MAASTRICHT D.D. 1 MEI 2012 VAN 13.00 UUR /16.00 UUR.

  De Alliance Francaise Maastricht heeft Stichting Kompas Nederland, Kunst van het Kijken uitgenodigd op dinsdag 1 mei 2013 van 13.00 uur tot 16.00 uur op het Kommelplein bij het Kruisherenhotel te Maastricht een kunstmarkt in te richten in het kader van het festival Le Jour du Murguet. 

  16 Kunstenaars van Kunst van het Kijken en het zullen hun werken ten toon stellen tijdens deze kunstmarkt.

  Ook dit jaar heeft de Alliance Francaise Maastricht weer het initiatief genomen om een kleinschalig festival te organiseren. 

  Het festival is bedoeld om uiting te geven aan de verbondenheid van Maastricht met het Franse cultuurgebied. 

  Het idee van het festival is geënt op een eeuwenoud gebruik om de eerste dag van mei aan iemand waarvan men houdt een Lelietje van Dalen (un muguet) te geven als geluksbrenger.

  Meer informatie over het festival kunt u vinden op de website: www.kompasnederland.nlof www.alliance-francaise.nl


   

  STICHTING KOMPAS NEDERLAND

   

  p/a Misericordestraat 33

   

  6211 XH Maastricht

   

  043-32191449

   

  info@kompasnederland.nl

   

   
 • Onze deelnemers in nood!!

  Als u ons wilt steunen als donateur klik dan op de bijlage, print hem uit en stuur hem dan naar ons toe.

  Alvast bedank.

Pagina 1 van 4