Zwemmen in het Geusseltbad voor mensen met een lichamelijke beperking

Maastricht Sport wil graag dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan bewegen en of sporten. Voor mensen met een lichamelijke beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Omdat helaas niet iedereen bij een reguliere vereniging aan kan sluiten willen we proberen het bewegen in de stad zo aangenaam mogelijk te maken.  Speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking wil Maastricht Sport het zorgbad op een apart tijdstip beschikbaar stellen. Voordat we dit gaan realiseren peilen we liever eerst uw interesse.

Wat houdt het precies in?
Een uur in het warme zorgbad banentrekken, badderen, recreëren of bewegingsoefeningen doen. U dient zelf voor begeleiding te zorgen die gratis het bad in mag. De entree is € 5,10 per keer, maar u kunt ook kiezen voor een badenkaart van bijv 25 lessen waarvoor u dan € 96 betaalt. U wordt niet lid van een vereniging en zit nergens aan vast. U komt dus wanneer u zin heeft! U leert andere mensen met verschillende beperkingen kennen en er is uiteraard voldoende ruimte voor gezelligheid.

Gratis kennismaking!
Op maandag 8 december heeft u de mogelijkheid om tussen 14.00 en 15.00 uur eens langs te komen om met het zwembad en het zorgbad kennis te maken. U mag dan gratis komen zwemmen.

Aanmelden?
Graag willen we weten wie interesse heeft om op 8 december te komen zwemmen en wie interesse heeft om structureel te komen, aanmelden is verplicht. U kunt bijgevoegd, ingevuld formulier voor 21 november naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.
Indien u geen interesse heeft zou ik ook graag van u willen weten wat de reden hiervan is. Wellicht kunnen we hier in de toekomst rekening mee houden.

Ik hoop snel van u te horen en hopelijk tot ziens in het Geusseltbad.

Met vriendelijke groet,

Britt Beckers,
Combinatiefuntionaris sport en bewegen Maastricht Sport
(On)beperkt Sportief


Voor inschrijfformulier klik op bijlage 

Bewegingsoefeningen

Bewegen op muziek of Bewegingsoefeningen!

       

Voor informatie klik op de bijlage;

 "Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door " 

          

 

en

 

                                             

Projectleidster; Bewegen met muziek            Projectleider; Bewegingsoefeningen

Ghisaine Groenen-Lof                                  Jeroen Weijnen 

 

Bewegingsoefeningen